Logo Terra Cr�tica
Textos en castellano
Qui som
Accés als nostres articles
Materials i documents
Fòrum de debat
Contacta amb el col·lectiu
 
Torna a l'índex
Convocatòries, mogudes, manis, activitats...
Imatge: edifici i semàfor
Enllaços que recomanem

TEMES I MOVIMENTS SOCIALS

Ca Revolta
Centre Social alternatiu a València. Informacions i activitats.
http://www.carevolta.org/

Plataforma "Salvem el Cabanyal"
Pàgina dedicada a informar sobre la defensa dels barris mariners de la ciutat de València. Conté història, documentació fotogràfica i d'activitats del col·lectiu ciutadà, així com alguns fòrums i notícies de l'estat de la qüestió.
http://www.cabanyal.com/

Plataforma cívica Valencianisme.com
El referent valencianista en Internet: web que propugna la concòrdia i l'entesa política entre valencians, proposant un vertader valencianisme actiu d'integració.
http://www.valencianisme.com/

Alteritat
Aquest és un projecte d'informació alternativa dut a terme per Rafael Pla López, professor de la Universitat de València. De caràcter llibertari, podeu accedir tant a la seua pàgina personal com a la revista electrònica del mateix nom com al portal "Red Roja". Hi ha una caterva d'informació i contínuament actualitzada.
http://www.alteritat.net/

Plataforma "Nunca Mais"
Creada arran de la catàstrofe del "Prestige", pretén denunciar la negligència de l'Estat Espanyol en la seua actuació davant els fets i recollir-ne totes los veus crítiques així com sensibilitar l'opinió pública per evitar que torne a passar res similar.
http://www.plataformanuncamais.org/

Urban Audit
Aquest lloc recull informació de les condicions de vida en 258 ciutats grans i mitjanes de la Unió Europea i paisos candidats. D'aquesta manera es poden comparar directament entre elles i així es facilita l'intercanvi d'experiències i es pot millorar la qualitat de les polítiques urbanes. És molt útil per mesurar el nivell de qualitat de vida real a les nostres ciutats. És citada per Eduardo Peris al seu article "¿Comparados con quién?".
http://www.urbanaudit.org/

Vall de Vernissa
Col·lectiu constituït per a la defensa, conservació i divulgació del patrimoni cultural, històric, documental, mediambiental i social de la Vall de Vernissa, zona on recentment també s'ha presentat un pla especulador per a la construcció d'un camp de golf i la urbanització de milers de vivendes.
http://www.valldevernissa.org/

Fora la subestació de Patraix!
Iberdrola instal·la una subestació transformadora d'alta tensió de 220.000 volts en plena zona residencial, apegada als edificis on viuen els veïns. On té lloc la "broma"? Al barri de Patraix, a la ciutat de... València, com no! I tot això amb el beneplàcit de l'Ajuntament i de l'alcaldesa Rita Barberà. No importa que hi haja greus riscos per a la salut, com per exemple de leucèmia i altres tipus de càncer relacionats amb l'alta tensió...
http://www.subestacionpatraixfuera.com/

Barriodelcarmen.net
Cartellera, tauler d'anuncis, informació diària, llista de carrers, fòrums, locals i botigues, opinió... Tot des d'aquest barri de la ciutat de València i obert a la participació i la col·laboració de tothom.
http://www.barriodelcarmen.net/

Nota: tots els enllaços s'obrin en una finestra nova.
Qui som | Articles | Material | Fòrums | Contacte | Inici | Convocatòries
Webmaster: Pere Pasqual Pérez